Milyen téma érdekli Önt?


Kedves Érdeklődő!

A biologika.hu weboldalon megjelenő Biologika Szabadegyetem Partnereiről tudni kell, hogy mindannyian rendelkeznek haladó szintű biologika, új medicina ismeretekkel, és biologikusan gondolkodnak. Azonban nem mindenki csak ezzel foglalkozik, többféle szakemberek. Lehetnek konzulensek másban is, pl. a saját egyéb szakterületükön, ezért kérjük előre egyeztetni, milyen konzultációt szeretne - nehogy félreértés essék. Kérjük ne feledje, a Biologika Szabadegyetem egy magán oktatási intézmény, gyógyításra, gyógykezelésre, beavatkozásra, terápiára, műtétre, vagy bármi hasonlóra volna szüksége a biologika konzulensek biztosan nem fognak Önnek segíteni, mert nem tudnak. A Szabadegyetemen független biológia, anatómia, fejlődéstan, elváltozástan természettudományos oktatás van, nem foglalkozunk gyógyítási módszerekkel vagy terápiákkal. Trénereink ismerik és tudják a biológiai természettörvényeket és összefüggéseket, szeretnek vele foglalkozni, és (kevés kivétellel) egyénileg is segítenek másoknak megérteni, helyre tenni, értelmezni azokat. Segíthetnek folyamatok tisztázásában, eset-rekonstruálásban, azonban döntést nem hoznak Ön helyett, és lenyugodni sem tudnak Ön helyett. Arra a kérdésre, hogy "mit tegyen Ön abban a helyzetben amiben van" végképp ne forduljon a konzulensekhez. Ők oktatók, tanárok, coachok, biologikán kívüli szakmai ismereteiket tekintve is, mindenféle (nem egészségügyi) specialisták. (Igaz, hogy Dr. Gelléri Julianna orvos, dr. Herczeg Andrea gyógyszerész és szakmai kérdésekben lehet hozzájuk fordulni, ám itt elsősorban ELISMERT biologika tréneri, oktatói, előadói minőségükben vannak feltüntetve. Ők enélkül is nagyon elfoglaltak, nem azért vannak itt, hogy még több páciensük legyen. Köszönjük megértését!) 

A biologika konzultációnak, egyéni korrepetálásnak vannak előfeltételei.
Kérjük olvassa el ezt az összefoglalást a konzultációról: www.konzultacio.biologika.hu

 
barnai-roberto-ujmedicina-biologika-hu
Barnai Roberto
(a Biologika SzE.
igazgatója)
 
dr-gelleri-julianna-foniater-homeopata-ful-orr-gegesz-szakorvos-ujmedicina-biologika-hu
Dr.Gelléri Julianna
(Biologika,
Recall Healing)
 
dr-herczeg-andrea-gyogyszeresz-ujmedicina-biologika-hu
Dr.Herczeg Andrea
(Biologika,
Recall Healing)

hussein-eva-ujmedicina-biologika-hu

Hussein Éva
(Biologika, EFT)

 
orlik-ilona-biologika-ujmedicina-hu
Orlik Ilona
(Biologika)


nemeth-kitti-biologika-ujmedicina-hu
Németh Kitti
(Biologika,
MuscuLogika)
 
Gajáry Erika
Gajáry Erika
(Biologika,
MuscuLogika)
 
Csipán Ágnes
Csipán Ágnes
(Biologika)

 
biologika-nederlanden-papp-eniko
Papp Enikő
(Biologika
Hollandia)
 
lengyel-zsuzsanna-biologika-ujmedicina-hu
Lengyel Zsuzsanna
(Biologika,
ThetaHealing)
 
pajor-szilvia
Pajor Szilvia
(Biologika)

 
mohos-krisztian
Mohos Krisztián
(Biologika)

 
Vincze Ferenc
Vincze Ferenc
(Biologika)

Ha tettél vizsgát
és biologikával
foglalkozol,
ez itt talán
a Te fotód
helye!

_________________________________________________________________________________________________________________________________

       Mint minden oktatási intézményben, a mi tantestületünk is változik. A jó hírnév megtartása és a félreértés elkerülése érdekében jelezzük, hogy akik korábban itt fel voltak tüntetve, de most nincsenek itt, azok valamilyen magán oknál fogva nem kérik az itt megjelentetést, idejük, kedvük vagy körülmények miatt szünetelnek, és van, aki már nem is foglalkozik biologika oktatással. Ezzel egyidejűleg felhívjuk a szíves figyelmét, hogy az új medicina, (GNM, 5BN, Biologika) nemzetközi jó híre, hasznossága okán olyanok is kiadják magukat konzulensnek, akik nem rendelkeznek megfelelő szintű ismerettel, jártassággal, gyakorlattal. Aki nincs itt feltüntetve, mégis máshol biologika (új medicina) konzulensnek hirdeti magát, az több dolgot jelenthet: 1. vagy nem ismerjük az illetőt, 2. még nem kérte az ide felkerülését, 3. ha itt fent volt, akkor most visszavonta/szünetelteti az itt megjelentetését, vagy 4. lehet az is, hogy a korábbi tapasztalatok alapján nem vállalunk vele közösséget. Mindenesetre, amit Ön tehet - mielőtt konzultációra megy - nézzen utána az illetőnek, nézze meg a videóit a youtube-on, hívja fel, tegyen fel neki néhány, az öt természettörvény ismeretét feltételező kérdést! (Pl. a szerv atlaszból, amire Ön is tudja a válaszokat). Ebből Ön leszűrheti, hogy mennyire van az illető a biológiai természettörvények magaslatán. Tudomásunkra jutott, hogy akad illető, aki olyanokat beszél, hogy "megoldom, feldolgozzuk az Ön konfliktusát, kis konfliktust egy óra alatt, a nagyobb konfliktust két óra alatt". Aki ilyen kijelentést tesz, az nincs tisztában a konzultációval - de még a biológiai természettörvényekkel sem. Akad, aki konzultáció és esetfeltárás helyett sztorizik, vagy önéletrajzi kiselőadást tart. Van tudomásunk olyanról (nem a biologika konzulensek között) aki személyes konzultáció helyett "Hamer doktor drámáját" meséli, magát fényezi vagy éppen fél órán keresztül kritizál, mószerol másokat. Mivel nem áll módunkban kiszűrni, ellenőrizni, számon kérni sem a lelkes laikusokat, sem a pártoskodó, köpönyegforgató nyerészkedőket, ha Önt A TERMÉSZETTUDOMÁNY érdekli, akkor javasoljuk, innen válasszon konzulenst. Az itt feltüntetett konzulensekről azt kell tudni, hogy 5-15 éve foglalkoznak biologikával, ismerjük őket, biologikából szépen vizsgáztak és elismert tudásuk miatt kerülhettek fel ide. Hívhatja őket előadást, tréninget tartani, és fordulhat hozzájuk bizalommal egyedi kérdésekben is! Továbbra is várjuk azokat, akik szeretnének új medicinából, biologikából, a biológiai természettörvények és öszefüggések ismeretéből nálunk tudásukról számot adni és szándékukban áll ide felkerülni.  :)