Németh Kitti

 

Németh Kitti

Biologika konzulens és tréner, musculógus, életvezetési coach

web:  kitti.biologika.hu 

tel.:   +36 70 370 1359

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  

"Németh Kitti vagyok, biologika konzulens és tréner, musculógus és életvezetési coach. 2010-ben kezdtem el komolyabban foglalkozni magammal, önismerettel, harmónia helyreállítással. 2013 óta segítek a hozzám fordulóknak visszanyerni a testi-lelki-szellemi harmóniát. Számos terápiás módszert sajátítottam el az évek alatt: az interperszonális pszichológiától és BioLogikától kezdve az energetikai kezeléseken (reiki, kristályterápia) és a magyar népi gyógyászaton át (piócázás, kenés-inazás) a MuscuLogikáig számtalan különböző eszköz áll rendelkezésünkre. Ezek közül a Gajáry Erika által oktatott MuscuLogika jelenti a fizikai terápiás módszerek csúcskategóriáját: személyes tapasztalataim szerint ez bizonyult a leghatékonyabb és leggyorsabb módszernek a mozgás-szervrendszeri elváltozások és fájdalmak megszüntetésére. A BioLogika pedig az általam eddig megismert összes helyreállító gyógymódot megalapozó – vagy gyakran ki is váltó – logikus rendszer. Egy olyan tudás, amellyel minden „betegség”, vagyis fizikai elváltozás érzelmi kiváltó okát tárhatjuk fel, és ezáltal gyakorlatilag megengedjük a testünknek, hogy helyreállítsa magát. A BioLogika által egy olyan következetes gondolkodásmódra tettem szert, amellyel végre mélységeiben megérthettem, hogy hogyan működik az emberi lélek, agy és test hármassága. A BioLogika segít, hogy napról napra tudatosabban éljem az életemet. Úgy érzem, minden „betegséggel” kapcsolatban megnyugtató információval rendelkezem, és jó irányba haladok afelé, hogy a lehető legkevesebb és legkisebb elváltozást indítsam el a testemben. Célom, hogy a hozzám fordulóknak ezt a tudást átadjam, legyen szó csoportos tanfolyamokról vagy személyes konzultációkról.

Biologika, új medicina témában (Véménd, Pécs, Baja, Mohács, Szekszárd, Paks, Kaposvár környéke)
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?              igen
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

Biologika, új medicina konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.

Németh Kitti videói online megtekinthetők a biologika.tv-n külön lejátszási listáján itt: kitti.biologika.tv