Csere Dóra

 

Csere Dóra

Új Medicina tréner és konzulens, NLP coach, EFT terapeuta és tréner, nyers táplálkozás tanácsadó.
A Biologika Szabadegyetem trénere és tanácsadója. A Biologika Szerv Atlasz korrektora.

web: http://villamgyorseft.hu

tel.: +36 (70) 702 8916

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  

"Amikor azt mondják nekem, hogy nem lehetséges, akkor én azt mondom, hogy: Biztos hogy valahogy lehetséges! A kérdés csupán az, hogy elég kitartó és elszánt vagy-e ahhoz, hogy megtaláld a módját és végigvidd? Én elszánt voltam. Többéves kutatás és tanulás után rátaláltam arra, ami elállította a lélegzetemet egy pillanatra, és azt mondtam: Ez az! Tudtam hogy lehetséges! Tudtam hogy igaz! Ez volt az a nap, amikor megismertem az Újmedicinát. Azóta meggyógyultam több gyógyíthatatlannak mondott betegségből, és ma is teljesértékűen élem egészséges életemet! Azóta is szenvedélyesen tanulmányozom, és adom át Újmedicína tudásomat azoknak akik hozzám fordulnak akár konzultáció és konfliktus feloldás, akár az előadások alkalmával. Többéves tapasztalataim alatt kitanultam a konfliktusfeloldás változatos formáit, és az eddig ismert leghatékonyabbakat és leggyorsabbakat alkalmazom jó eredménnyel. Ezek a FasterEFt (GyorsEFT) más néven ‘Kopogtatás’, és az NLP (Modern gyakorlati pszichológia) módszerei. Remek tapasztalataim vannak még ezen kívül a fogyás, méregtelenítés, böjt és nyerstáplálkozás területén. Ha szeretnél velem újmedicínás konzultációt, vagy a konfliktus feloldásról többet megtudni, szeretettel várlak az elérhetőségeimen és az előadásaimon."

Új Medicina, biologika, FasterEFT témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?              igen, külföldön is (tolmáccsal)
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.