Lengyel Zsuzsanna

 

Lengyel Zsuzsanna

Állattenyésztő üzemmérnök, lovasedző, projektmenedzser szakértő. ThetaHealing®  konzulens és instruktor. Biologika tréner, konzulens.

web:  -

tel.:   +36 (20) 981 2988

e-mail:  Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Szüleim 4 éves koromban ültettek fel lóhátra. Azóta nem lehet levakarni onnan. Szokták mondani, hogy „lovas ember bolond ember”. Ez nálam bejött. Életemben meghatározó helyet foglalnak el a lovak. A Kaposvári Állattenyésztési (akkor még) Főiskolát és az akkor indított Lovas Akadémiát elvégezve, állattenyésztő üzemmérnöki és lótenyésztő – lovas edzői képesítést szereztem. A diploma kézhezvételét követően, egy kedves meghívásnak tettem eleget. Az Amerikai Egyesült Államokba utaztam, ahol lipicai mének belovaglása volt a feladatom. Majd hazatérve lovak exportjával - importjával foglalkoztam. Annak ellenére, hogy Budapesten, a Vár kerületben éltem, sikeresen megvalósítottam egyik hatalmas álmomat. Végre ló tulajdonossá váltam. Családommal, több mint 13 éve költöztünk ki Budapest környékére. Lovainkkal „összebútorozva” élünk egy fél hektáros, csodaszép helyen. Kilépve házunkból lovaink nyerítése fogad. Az állatokkal és növényekkel különleges a kapcsolatom. Többnyire szavak nélkül kommunikálunk egymással, gondolatok - érzések által. 2010-ben életem egy újabb mérföldkövéhez érkeztem. Ekkor ismertem meg Roberto által a Biologika Újmedicinát. Rádöbbentem arra, hogy az embereket tudatosan, vagy a tudás hiányából fakadóan félre informálják, vagy az információt visszatartják. Hogy a hitrendszereinkhez kapcsolódó érzelmeink minősége (energia szintje) határozza meg testünk működését, hogy a lélek - test egyensúlyban, vagy éppen kibillent állapotban, betegségekkel küszködve működik-e. A megoldás hogyanja, hogy le kell jönni a problémáról, nem elégített ki. A kérdés továbbra is bennem motoszkált. Egy lelkileg egyensúlyát vesztett embernek hogyan tudok maradandóan/leghatásosabban a segítségére lenni? Addig kutakodtam, míg rátaláltam a ThetaHealing® technikára, melyből konzulensi és instruktori képesítést szereztem. Ez az energiagyógyászati módszer az, mely fölösleges körök nélkül, gyökeres, pozitív változást hozhat az élet bármely területén, legyen az pl. egészségügyi-, családi-, munkahelyi-, vagy anyagi probléma.

A Biologika újmedicina hatalmas tudásanyag, amit a mindennapi életünkben felhasználva és saját magunkért felelősséget vállalva, képessé válunk tudatos döntések meghozatalára. Konzultációk és tanfolyamok alatt is megfigyelhető, hogy az emberi agy pillanatok alatt képes váltani. Az ismeret hiányából fakadó félelem átbillen a megértésbe. A megértés pedig megnyugvást hoz. Maga az, hogy megismerjük az értelmes biológiai különprogram lefutását, rájövünk a biológiai értelmére, megismerjük az ehhez tartozó lelki konfliktust, egyfajta kulcsot ad a megoldásra. Lehetséges, hogy a megismert tudás már elegendő ahhoz, hogy a kulcs elforduljon a zárban. Ha mégsem, akkor jön a ThetaHealing technika, mellyel a tudatalattinkban tárolt, hátráltató hitrendszerek felismerése és elengedése, valamint új és pozitív érzelemminták letöltése történik.
Hamer dr. felfedezése és az elváltozások (régiesen betegségek) csíralemez szerinti csoportosítása, mindenki számára érthető formában a Biologika Szerv Atlaszban, mely Barnai Roberto munkája, valamint a Biologika.tv youtube csatornájára feltöltött videókban megtalálható és bárki számára elérhető.
Vallom, hogy ez a tudás határokat nem ismerve, világszerte egyre gyorsabb ütemben fog terjedni. Megtiszteltetés a számomra, hogy ennek részese lehetek! Köszönet Robertonak és a Biologika Szabadegyetem Partnereinek! 

Új medicina, Biologika és ThetaHealing témában (Budapesten és vidéken)
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?                igen
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                           igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.
Igény szerint online és / vagy személyes egyéni tanfolyami képzésekre is lehetőség van!

Új medicina, Biologika és ThetaHealing konzultációt vállal:  igen