Lengyel Zsuzsanna

 

Lengyel Zsuzsanna

Állattenyésztő üzemmérnök, lovasedző, projektmenedzser szakértő.
ThetaHealing®  konzulens és instruktor. Biologika tréner, konzulens.

web:  -

tel.:   +36 (20) 981 2988

e-mail:  Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Szüleim 4 éves koromban ültettek fel lóhátra. Azóta nem lehet leszedni onnan. Életemben meghatározó helyet foglalnak el a lovak. A Kaposvári Állattenyésztési (akkor még) Főiskolát és az akkor indított Lovas Akadémiát elvégezve, állattenyésztő üzemmérnöki és lótenyésztő – lovas edzői képesítést szereztem. Röviddel a diploma kézhezvételét követően, meghívtak az USA-ba, ahol lipicai mének belovaglásával foglalkoztam. Miután hazajöttem, Budapesten, a Vár kerületben éltem, sikeresen megvalósítottam egyik hatalmas álmomat. Végre lett saját lovam. Családommal, több mint 13 éve költöztünk ki Budapest környékére. Lovainkkal „összebútorozva” élünk egy fél hektáros, csodaszép helyen. Kilépve házunkból lovaink nyerítése fogad. Az állatokkal és növényekkel különleges a kapcsolatom. 2010-ben életem egy újabb mérföldkövéhez érkeztem. Ekkor ismertem meg Roberto által a Biologikát, új medicinát. Humánus ember lévén, nagyon foglalkoztatott a kérdés hogyanja, hogy egy lelkileg egyensúlyát vesztett hozzátartozónak, barátnak, ismerősnek hogyan tudok maradandóan/leghatásosabban a segítségére lenni? Addig kutakodtam, míg rátaláltam a ThetaHealing® technikára, melyből konzulensi és instruktori képesítést szereztem. Ez az energiagyógyászati módszer az, mely fölösleges körök nélkül, gyökeres, pozitív változást hozhat az élet bármely területén, legyen az pl. egészségügyi-, családi-, munkahelyi-, vagy anyagi probléma. A Biologika újmedicina hatalmas tudásanyag, amit a mindennapi életünkben felhasználva és saját magunkért felelősséget vállalva, képessé válunk tudatos döntések meghozatalára. Konzultációk és tanfolyamok alatt is megfigyelhető, hogy az emberi agy pillanatok alatt képes váltani. Az ismeret hiányából fakadó félelem átbillen a megértésbe. A megértés pedig megnyugvást hoz. Maga az, hogy megismerjük az értelmes biológiai különprogram lefutását, rájövünk a biológiai értelmére, megismerjük az ehhez tartozó lelki konfliktust, egyfajta kulcsot ad a megoldásra. Lehetséges, hogy a megismert tudás már elegendő ahhoz, hogy a kulcs elforduljon a zárban. Ha mégsem, akkor jön a ThetaHealing technika, mellyel a tudatalattinkban tárolt, hátráltató hitrendszerek felismerése és elengedése, valamint új és pozitív érzelemminták letöltése történik.
Vallom, hogy ez a tudás határokat nem ismerve, világszerte egyre gyorsabb ütemben fog terjedni. Hálás vagyok, hogy ennek részese lehetek!

Biologika, új medicina és ThetaHealing témában (Budapesten és vidéken)
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?                igen
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                           igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

ThetaHealing konzultációt vállal:                 igen                       
Biologika, új medicina konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.