Lengyel Zsuzsanna

 

Lengyel Zsuzsanna

Állattenyésztő üzemmérnök, lovasedző, projektmenedzser szakértő. ThétaHealing®  konzulens és instruktor. A Biologika tréner, konzulens.

web:  thetatikum.hu

tel.:   +36 (20) 981 2988

e-mail:  Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

"Szüleim 4 éves koromban ültettek fel lóhátra. Azóta nem lehet levakarni onnan. Szokták mondani, hogy „lovas ember bolond ember”. Hát, ez nálam bejött. Életemben meghatározó helyet foglalnak el a lovak. A Kaposvári Állattenyésztési (akkor még) Főiskolát és az akkor indított Lovas Akadémiát elvégezve, állattenyésztő üzemmérnöki és lótenyésztő – lovas edzői képesítést szereztem. A diploma kézhezvételét követően,  egy kedves meghívásnak tettem eleget. Az Amerikai Egyesült Államokba utaztam, ahol lipicai mének belovaglása volt a feladatom. Majd hazatérve lovak exportjával - importjával foglalkoztam. Annak ellenére, hogy Budapesten, a Vár kerületben éltem, sikerült megvalósítottam egyik hatalmas álmomat. Végre ló tulajdonossá váltam. Családommal, több mint 13 éve költöztünk ki Budapest környékére. Lovainkkal „összebútorozva” élünk egy fél hektáros, csodaszép helyen. Kilépve házunkból lovaink nyerítése fogad. Az állatokkal és növényekkel különleges a kapcsolatom. Szavak nélkül kommunikálunk egymással, gondolatok - érzések által. 2010-ben életem egy újabb mérföldkövéhez érkeztem, amikor is megismertem Roberto által a Biologikát. Rádöbbentem arra, hogy az embereket tudatosan, vagy a tudás hiányából fakadóan mennyire félre informálják. Hogy a hitrendszereinkből fakadó érzelmeink minősége (energia szintje) meghatározza testünk működését, hogy a lélek - test egyensúlyban, vagy éppen kibillent állapotban, betegségekkel küszködve működik-e. A megoldás hogyanja, hogy le kell jönni a problémáról, nem elégített ki. A kérdés továbbra is bennem motoszkált. Egy lelkileg egyensúlyát vesztett embernek hogyan tudok maradandóan/leghatásosabban a segítségére lenni? Addig kutakodtam, míg rátaláltam a ThétaHealing® Technikára, konzulens és instruktori képesítést szereztem. Ez az energiagyógyászati módszer az, mely fölösleges körök nélkül, gyökeres, pozitív változást hozhat életed bármely területén, legyen az pl. egészségügyi-, családi-, munkahelyi-, vagy anyagi probléma. De ehhez Te is kellesz! Nélkülözhetetlen a hajlandóságod a változásra! A már téged nem szolgáló hitrendszereid elengedésével és érzelemminták letöltésével az életedet immár Te formálod, amelyek a fizikai valóságodban is megjelennek. Irányítsd Te az életedet, ne hagyd magad sodoródni az árral!" 

Új Medicina, biologika témában (Budapest és környéke)
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?                igen
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.