A rendezvényeinket határozatlan időre elhalasztjuk


Kedves Érdeklődők, kedves Tanfolyamra Jelentkezők!
Az országos és nemzetközi intézkedések, rendelkezések miatt a tréningeket, szemináriumokat, előadásokat, klubokat nem tudjuk megtartani, azokat határozatlan időre elhalasztjuk.  :(  Amíg ez a kiírás itt van, addig nem tudjuk biztosítani a meghirdetett rendezvények megtartását, megszervezését.

Mivel nem tudható, hogy a rendezvény szervezési akadályoztatás mikor szűnik meg, a Biologika Szabadegyetem naptárából (naptar.biologika.hu vagy lista.biologika.hu) az eseményeket egyelőre nem töröljük. A naptárban tehát fent maradnak a tavaszi események is, és az esemény leírásban megadott e-mailcímen lehet előjelentkezni.

Figyelem!
Az események bár meg vannak hirdetve, a korlátozás végéig biztosan nem lesznek megtartva, csak tervezetnek számít, minden jelentkezés csak (kölcsönösen kötelezettségmentes) előjelentkezésnek, érdeklődésnek számít! Előjelentkezni azért érdemes, mert amint lehetőség nyílik a tanfolyamok megszervezésére, megtartására, e-mailben azonnal értesítjük az előjelentkezőt a lehetséges időpontokról. Az őszi tréningek nagy valószínűséggel megtartásra kerülnek, ezért javasoljuk, hogy inkább azokra jelentkezzenek!

Köszönjük megértésüket!

A Biologika Szabadegyetem Partnerei
partnerek.biologika.hu

PS. Akárhogyis, ez az átmeneti állapot nem akadályozza meg Önt, hogy tájékozódjon a biológiai természettörvényekről és összefüggésekről. A Biologika.tv lejátszási listáin több száz ingyenes oktatóvideó elérhető a nap 24 órájában: biologika.tv vagy playlist.biologika.tv Barnai Roberto Kérdezz-Felelek Facebook online élő adásokat tart (a nyári hónapok kivételével) minden hónap 19-én 19 órától itt: facebook.com/ujmedicina A megtekintes.szervatlasz.hu oldalon az Atlasz jelentős része ingyenesen megtekinthető. Aki pedig az Atlasz teljes verzióját szeretné könyvben, beszerezheti a szervatlasz.hu oldalon.

Eseménynaptár

Utolsó hónap április 2020 Következő hónap
H K SZ CS P SZ V
week 14 1 2 3 4 5
week 15 6 7 8 9 10 11 12
week 16 13 14 15 16 17 18 19
week 17 20 21 22 23 24 25 26
week 18 27 28 29 30