Vári Hilda

 

vari-hilda-biologika-ujmedicina-hu

Humán pszichológus, valamint egyes állat fajták elváltozás és viselkedés elemzője, tanácsadója, a Szerv Atlasz lektora. 
Biologikus esetfeltáró, háziállat szakértő, a Biologika Szabadegyetem állatkonzulense.

web:  - 

tel.:     nincs megadva

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  

"Amióta az eszem tudom, állatokkal foglalkozom és már kisgyerekként tudtam, hogy állatorvos szeretnék lenni. De nem a mai értelemben ismert állatdoki képe lebegett a szemem előtt, hanem egy olyan állat-segítő képe, aki nem a tünetek tompításával és viselkedésbefolyásolással igyekszik megoldani a problémát, hanem aki a valódi okok felderítésére és megelőzésére törekszik, aki számára az állatok egyensúlyállapotának fenntartása, szükség esetén helyreállításának segítése a fontos. Azért nem végeztem állatorvosi egyetemet, mert éreztem, hogy ez a szakma nem minden esetben az állat érdekét szolgálja, így hát nem nekem való. Humán pszichológiát végeztem, majd a pszichológiai tanácsadás mesterit is letettem. Később értettem meg, hogy hol veszem igazán hasznát egyetemi éveim alatt szervett ismereteknek: ha a háziállatokon szeretnék segíteni, csak a gazdájukon keresztül van lehetőségem erre. Hiszen ők éreznek felelősséget házi kedvenceik iránt és nekik van szükségük a megfelelő információra, ha meg szeretnének oldani egy adott egészségügyi- vagy viselkedésbeli problémát. A felelősségteljes állattartás feltétele a biologika, újmedicina ismerete, hisz a biológiai természettörvények ugyanúgy vonatkoznak házi kedvenceinkre is, mint ránk. Befogadott kedvenceink egészségének, egyensúlyállapotának fenntartása érdekében elengedhetetlenül fontos a konfliktus-orientált gondolkodás, és a megbetegedések, szervi elváltozásokat beindító biológiai konfliktusok következményeinek megelőzése, minimalizálása. Az állatok által mélyebb önismeretre tettem szert, rengeteget tanultam általuk, és ezt az élményt, tapasztalatot szeretném tovább adni másoknak is, lehetőséget adni arra, hogy „állat szemmel” nézve megérthessék világukat, működésüket, szükségleteiket. Hogy harmonikusabb kapcsolat alakulhasson ki a házi kedvenc és gazdija között és ezáltal egy kiegyensúlyozott, egészséges életet biztosíthassunk számukra. Ha már megszelídítettük őket, és befogadtuk társainkként, tartozunk nekik ennyivel. " 

Új medicina, biologika konzultációt vállal:            igen, de csak az alább felsorolt házi kedvencekkel (állatokkal) kapcsolatos kérdésekben
Kutya, macska, nyúl, tengeri malac, egér, hörcsög, mókus; tyúkok, kacsák; lovak. (Az itt felsorolt fajokból már felneveltem egyedeket, családokat.)
Hallókészülék miatt nem tudok telefonon kapcsolatot felvenni, bejelentkezést fogadni, valamint telefonon, skype-on nem vállalok konzultációt. 
Konzultációhoz kérem írjon egy összefoglaló rövid e-mailt az esetről a fenti e-mailcímre, válaszolok és utána cserélünk telefonos elérhetőséget, ill.
egyeztetünk időpontot személyes konzultációra. Vészhelyzetekkel, akut esetekkel nem foglalkozom, azokkal forduljon állatorvoshoz. Köszönöm a megértést.