Tarjányi Nanetta

 

Tarjányi Nanetta

Biologika és RecallHealing konzulens, a Biologika Szabadegyetem trénere, tanácsadója több területen.
Oktatási, nyelvtan (és irodalom)szakértő, tanár.
A Szerv Atlasz lektora és korrektora, aki egymaga több száz javítást tett a könyvben.
Web:  -
Telefon: +36 (30) 630 6863

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

23 éves voltam, amikor azt mondta az orvos, hogy sajnos a modern orvostudomány rajtam nem tud segíteni. A tudatalattimban beindult a kereső program, túl kell élni, de hogyan? Mi az, ami okosabb, mint a modern orvostudomány? Sok keresésbe, tanulásba, tapasztalásba és tíz évbe telt mire rátaláltam a biologikára. A konzultációban számomra a legfontosabb tudományos alap a biologika és módszer a családállítás. Ezek az eszközök az egyedi eredményre és a gyakorlatiasságra fókuszálnak. Kedvenc módszereim még az Access Consciousness, a szellemsebészet, a vezetett meditációk, a belső utaztatás, a kvantum szinkronizáció és a recall healing. A tanfolyamaimon egy fogast szeretnék nyújtani, melyre az idő folyamán különböző forrásokból vagy ismétlésekkel fel lehet akasztani a vállfákat, az egyes információkat. A tudományosabb betegséglefutások megjegyzését agykontrollos módszerekkel erősítjük. Tanfolyamokat elsősorban Kolozsváron, Marosvásárhelyen és Szilágynagyfaluban tartok, de Kaposváron és Budapesten is konzultálok. Egy nagy gyerekkori amnéziában eltemetett traumát feldolgozva tapasztalatból mondhatom, hogy nagyon hasznos a folyamatos lelki, konfliktusfeltáró munka, és ha időben teszünk érte, minden megoldható. Leggyakrabban gyeremekkori agresszivitás okozta sebekkel, kapcsolati problémákkal keresnek fel. A konzultáción először végigvesszük a testi tüneteket és ezután engedjük bele magunkat a lelki feltárásokba. Köszönöm Robertónak, hogy mellette dolgozhattam, tőle tanultam a segítő munkámhoz a legtöbbet, és köszönetem a Biologika Szabadegyetem partnereinek és munkatársainak, hogy szakmailag és lelkileg mindig erősítjük egymást.

Új Medicina, biologika témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?              igen, külföldön is
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, külföldön is (pl. Erdélyben)

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.

Tarjányi Nanetta videói online megtekinthetők a biologika.tv youtube csatornáján ide kattintva.