Szabó Ramóna

 

Szabó Ramóna

Biologika, új medicina, recall healing konzulens, a Biologika Szabadegyetem trénere.

web:  -

tel.:   +36 (20) 572 4290

e-mail:  Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

"2006-ban egy ismerősöm a kezembe adta az "Orvostudomány a feje tetején - és ha mégis igaza van Hamer doktornak?" című könyvet, ami akkor még nem igazán keltette fel érdeklődésemet, így  felkerült a könyvespolcra a többi könyv közé. Hat évvel később  alhasi panaszokkal endometriózist diagnosztizáltak nálam. Átesve a műtéten, életemet a régi kerékvágásban, az akkori berögződéseim mintájára folytattam. Majd, pontosan egy évre rá újból visszatértek panaszaim, a diagnózist újból felállították. E pillanattól kezdve szüntelenül kutattam a válaszokat felmerült kérdéseimre, s az okokat a miértekre, egészségem visszanyerésének érdekében. Egy napon "véletlenül" a kezembe akadt a hét évvel ezelőtt polcra tett könyv, ezúttal egy szuszra kiolvastam, s felcsillant a remény a gyógyulásom felé vezető úthoz. A könyv hatására, némi keresgélés után az interneten, rátaláltam a Szerv Atlaszra, azonnal beszereztem, tanulmányozása gyökeres változást hozott az életembe.  Emlékszem, az elváltozásom mögötti érzelmi tartalom olvasása közben a saját gondolataimmal szembesülve, homlokomra csapva felkiáltottam - De hisz pontosan ez jár a fejemben, ezen kattogok folyamatosan! Ezek után jelentkeztem Roberto tanfolyamaira valamint sorozatosan részt veszek Recall Healing  modulokon is. Ezen ismeretanyagok által tapasztalt felismerések a megértést és ennek következtében a megnyugvás és biztonság érzését adták nekem és nem utolsó sorban a testi tüneteim és FÉLelmeim megszűnését. Rendkívül hálás vagyok a sorsnak és azoknak az embereknek (akiktől tanulhattam és tanulhatok szüntelenül) akik csillapíthatatlan tudásvágyuknak köszönhetően elsajátították ezt a felbecsülhetetlen kincset majd időt és energiát nem sajnálva továbbadják az EGÉSZséges életre vágyóknak. Nagy örömömre szolgál, hogy részese lehetek annak a folyamatnak, hogy minél több embertársunk számára elérhetővé tegyük az Anyatermészet által a túlélés érdekében kialakult elváltozások megértését és legfőképpen ezek megelőzését. Ha Te is szeretnél minél előbb a miértekre ésszerű, Bio-Logikus válaszokat kapni - várlak szeretettel!" 

Új Medicina, biologika témában (Szentendre, Budapest, Győr)
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?                igen
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.