Pindrok Beáta

 

Pindrok Beáta

Biologika, új medicina konzulens, a Biologika Szabadegyetem trénere és tanácsadója.

Web: www.biologika-ujmedicina.hu

Telefon: +36 (70) 316 7093

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Férjemmel Váczy Józseffel, 28 évvel ezelőtt kezdődő közös utunkon több szellemi irányzatot és természetgyógyászati módszert sajátítottunk el és alkalmaztunk. Belső meggyőződésünket, mely szerint a természetben mindennek oka és rendszere van, mindig kerestük a megszerzett ismeretekben és a mindenkori élettapasztalatainkban. 2006-ban szereztünk tudomást dr. Hamer munkásságáról egy előadás anyagából és az Orvostudomány a feje tetején című könyvből. Először 2010-ben végeztük el Barnai Roberto tanfolyamait és konzulens képzését. Az itt megismert rendszerbe foglalt biologikus tudás az összes addig nyitott kérdésünkre választ adott. A biologika ismerete fordulópontot jelentett az életünkben és még abban az évben, baráti körben elindítottuk a biologikus „Beszélgető kört”, amely 2014-től „Egri Biologika Kör” néven működik. Az évek során Megértés Táblázata, Madó, Belső Megélések Rendszere, Recall Healing és a Biologika szabadegyetem tanfolyamain szélesítettük tovább tudásunkat. Mindvégig szigorú tanító mestereink voltak a gyermekeink. A biologikát mindketten alapvető lépcsőfoknak tartjuk a megértés, ezzel az elfogadáshoz és megnyugváshoz vezető úton. Ezért életfeladatunknak tekintjük tudásunk és tapasztalataink megosztását. Ezt jelenleg az Énlelő alapítványunk által működtetett „Egri Biologika Kör” keretein belül szervezett előadásokon, tanfolyamokon valamint személyes konzultációkon igyekszünk megtenni. A mindennapokban a lovainkkal történő játékok útján adok alkalmat embereknek, hogy ráláthassanak különböző szituációkban adott reakcióikra (lelki állapotaikra), és ezen állapotok következményeire, a lovakat, mint játszmapartnereket és tükröt mutatókat segítségül hívva. Tanítom a gyermekeinket, akik magántanulóként nevelkednek. Asztrológiai tanulmányokat folytatok és a Lovaskultúra oktató szakot végzem a Testnevelési Egyetemen.

Új Medicina, biologika témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?               igen 
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a programnaptárban, vagy érdeklődjön a fenti telefonszámon

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                                                  A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.