Fejes Tamás

 

Fejes Tamás

Területek, amikkel foglalkozom: Biologika konzultáció, rövidebb tájékoztató előadás, hipnózis, NLP, agykontroll, Távol-keleti hagyomány és egészségszemlélet. 

Telefon: + 36 (20) 971-1789  

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  

„Miután megkaptam a "gyógyíthatatlan" Crohn-beteg címkét gyerekként, a folyamatos hasgörcseimre az adott egészségügyi intézmény gasztroenterológiai osztályán, ebbe nem beletörődtem, a diagnózis megszűnésekor megtapasztaltam, hogy a határaink csak a tankönyvekben léteznek. 3 évvel később megszüntettem a tüneteimet is. Akkor értettem meg, mi az a másodlagos haszon. A biologikával gyermekorvos édesanyám rendelőjében találkoztam, egy családon keresztül. Ez volt az a rendszer, amelyik megmagyarázta, miért nem sikerült sokáig diagnosztizálni, miért tartják gyógyíthatatlannak, milyen érzelemtartalom kötődött hozzá és miért tudtam meggyógyulni és a döntés meghozatala után miért volt még pár napig tünetem. Akkor elkezdtem emberekkel beszélgetni és felolvasták a Szerv Atlaszban azt, amit érzelmileg, és a szervezetükben (tünetek, diagnózisok) megéltek. Ez adta számomra a rendszer hitelességét. Nem félelemkeltésről és "így jártál" skatulyázásról volt szó. Ezek után mentem Roberto tanfolyamaira. A rendelőben újszülött kortól gyerekeken keresztül, felnőtteken tapasztalom a nyilvánvalósságát. Számomra a biologika egy békés és megoldás orientált rendszer, ami nem beleragaszt a problémába, hanem megnyugtatja az érintettet a legnagyobb félelmei közepén. Ha valakinek tudat alatt is az az érdeke, hogy meggyógyuljon, akkor a biologika összefüggései megalapozzák és hozzásegítik. Egyéni felelősségvállalással lehet együttműködést megélni és a szervezetünk intelligencáját immár megbecsülve saját magunkról alkotott képünket is megerősíthetjük. Az én célom az, hogy az emberek a "tönkre mentem, kiszolgáltatott vagyok" állapotból egy stabil, kiegyensúlyozott, felszabadult és megértésen alapuló állapotot élhessenek meg. A saját testüket "ellenség és hibalehetőségek tárháza" helyett egy intelligens csodának élhessék meg.”

Új Medicina, biologika témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?               igen 
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a programnaptárban, vagy érdeklődjön a fenti telefonszámon

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           

Eseménynaptár

Utolsó hónap szeptember 2018 Következő hónap
H K SZ CS P SZ V
week 35 1 2
week 36 3 4 5 6 7 8 9
week 37 10 11 12 13 14 15 16
week 38 17 18 19 20 21 22 23
week 39 24 25 26 27 28 29 30