Dr. Csorbák Tamás

 

Dr. Csorbák Tamás

Gyakorló háziorvos, meditációs csoport szervező, biologika konzulens és tréner (Északkelet-Magyarország)  

Telefon: + 36 (70) 318-6336 (időpont egyeztetés: hétfő és péntek délelőtt 10-12 óra; kedd, szerda és csütörtök 13-15 óra között)

Web: www.gojolly.hu

„2005-ben végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 15 éven át kerestem, hogy mi tudná teljessé tenni a hagyományos, nyugati orvoslást. Alaposan tanulmányoztam és kipróbáltam számos alternatív gyógymódot is. Meglátásom szerint a kínai, az indiai, a nyugati orvoslás és a természetgyógyászat oly sok egyéb ágazata, eltérő módszerekkel ugyan, de döntően mégis a tünetek kezelésére teszi a hangsúlyt. Erre természetesen óriási szükség van, és mindenki kiválaszthatja, számára melyik a legkedvesebb irányzat, ezzel együtt létfontosságúnak tartom a megbetegedéseink VALÓDI okának fáradhatatlan kutatását és feloldását. Ezt jelenti számomra a Biologika és a ráépülő Recall Healing. Az ember fejlődéstana az alap, és a lényeg már koponya CT-vel is igazolható! Tökéletes párosítás! Ezekkel a forradalmian új ismeretekkel az egészségügyi világszemlélet paradigma váltásának kezdetét figyelhetjük meg napjainkban: lassan mi orvosok is megkérdőjelezzük a materialista nézőpontot, miszerint csak 60-70 kg hústorony az ember, érző lélek nélkül. Egyre többen elkezdjük tesztelni a biologikában leírtakat, és csodálatos felismerésekre jutunk. Az egykori „Ép testben ép lélek” elképzelésen át megérkezünk az „Ép a lelked? Ép a tested!” igazságához. Meglátjuk és folyamatosan megértjük a testi elváltozásainkat okozó lelki konfliktusainkban rejlő leckét, illetve fejlődési lehetőséget. Így egyre egészségesebb és boldogabb élet vár ránk. Felvirrad az emberiség Aranykora... Nagy örömömre szolgál és köszönöm, hogy valamilyen szinten részese lehetek ennek a folyamatnak, ami tulajdonképpen az emberi tudatosság fejlődése. A biologika berkein belül tett erőfeszítéseim mellett ennek elősegítésére meditációs tanfolyamokat szervezek és csoportot vezetek heti rendszerességgel.”

Új Medicina, biologika témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?               igen 
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a programnaptárban, vagy érdeklődjön a fenti telefonszámon

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           

Csorbák doktor videói online megtekinthetők a biologika.tv youtube csatornáján ide kattintva.

Eseménynaptár

Utolsó hónap november 2019 Következő hónap
H K SZ CS P SZ V
week 44 1 2 3
week 45 4 5 6 7 8 9 10
week 46 11 12 13 14 15 16 17
week 47 18 19 20 21 22 23 24
week 48 25 26 27 28 29 30