Csorba Imelda

 

Csorba Imelda

Biologika, új medicina konzulens, a Biologika Szabadegyetem trénere és tanácsadója.

web:  www.biologikasopron.hu

tel.:   +36 (20) 328 7301

e-mail:  Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

"Több, mint két évtizede vagyok kereső. Családomban, ismeretségi körömben sok tragédiát láttam. Akarva-akaratlanul kezdtem el az okokat keresni, hogy legalább értelme legyen a sok szenvedésnek. Sok módszert, lehetőséget megtapasztaltam, kipróbáltam, de valahogy hiányérzetem maradt mindig. Azt tapasztaltam, hogy sok elváltozás KIÚJUL mindaddig, míg meg nem találjuk az okát. Nem akartam mondvacsinált indokokat gyártani és elfogadni. Az IGAZI, HITELES okot akartam tudni. A Biologikával megtaláltam. Tudatos, felelősséget vállaló embereknek tudok segíteni a konzultáción, ahol megkeressük az Ő elváltozásainak igazi okát és ezzel a tudatosítással elindítjuk/támogatjuk az öngyógyító folyamatokat. Célom, hogy minél többen megismerjék ezt a csodás ELVÁLTOZÁS-TANt. Célom, hogy mindennapjainkban, apró és nagyobb élethelyzetekben is legyen a fejünkben, gondolatainkban egy aprócska VILLANYKÖRTE és gyulladjon ki, amikor kell! Célom, hogy ÖSSZEFOGÁSRA KÉSZTESSEM a gyógyítókat, orvosokat, betegeket! Értsük meg, csak együtt lehetséges valós (nem tüneti) javulást/gyógyulást elérni. Célom, hogy a szülők, pedagógusok, orvosok és mindenki, aki GYEREKEKRE HATÁSSAL VAN, igenis tájékozódjon, tanuljon, miként lehetne az ő kis életüket még szebbé tenni. Hiszen ezért vállaltuk őket, ezért vállaltuk a velük való munkát. Célom, hogy minden családban legyen egy Szerv Atlasz !!! Ahol rögtön megnézhetjük elváltozásaink hátterét, megtalálhatjuk az okot és nem esünk kétségbe!" 

Új Medicina, biologika témában (Sopron és környéke)
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?                igen
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.

Eseménynaptár

Utolsó hónap augusztus 2018 Következő hónap
H K SZ CS P SZ V
week 31 1 2 3 4 5
week 32 6 7 8 9 10 11 12
week 33 13 14 15 16 17 18 19
week 34 20 21 22 23 24 25 26
week 35 27 28 29 30 31