Bartha-Kulcsár Imola

 

Bartha-Kulcsár Imola

Biologika, új medicina konzulens, a Biologika Szabadegyetem trénere.

web:  www.uj-medicina.hu

tel.:   +36 (70) 396 0001

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

"Kislányként leginkább doktornéniset játszottam. Teljes odaadással éltem meg, hogy én vagyok az, aki meggyógyítja a “betegeket”. Mélységesen hittem benne, hogy tudok segíteni, és a legparányibb kétségem sem volt afelől, hogy a “pácienseim” (a babáim és plüssmacim) meggyógyulnak. Felnőttként éveken át kerestem azt a gyermekkori tiszta érzést, amit kislányként megéltem. Anyaként gyermekeim betegségei, természetgyógyászként a hozzám fordulók egészségügyi problémái kapcsán állandó hiányérzet és bizonytalanság kísért. Amikor az új medicinával találkoztam, összeállt a kép, a dolgok a helyére kerültek, a kérdéseimre megkaptam a válaszokat. Az emberi testben minden értelemmel, céllal, Rend szerint működik. Ez a mindent elsöprő, átütő erejű felismerés alapozta meg lankadatlan lelkesedésemet és elhivatottságomat az új medicina iránt. Ennek a tudásnak az elmélyítésébe fektettem a legtöbb energiámat az elmúlt évek során, feltárva saját magam és a hozzám fordulók testi elváltozásainak (betegségeinek) lelki okait. Az új medicina stabil alapokat és valós értelmet adott a szakmai életemnek. Hálás vagyok, hogy ma újra és újra átélhetem az érzést, amit gyermekként megéltem: hogy biztosan tudok segíteni.
" 

Új Medicina, biologika témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?                igen
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.