Apró István (Steve)

 

Apró István

Biologika, új medicina konzulens, a Biologika Szabadegyetem trénere és tanácsadója, Access Bars kezelő, deeksha-adó.

web:  www.egeszsegesvagyok.net 

tel.: +36 (30) 358 4449

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  

"Gazdasági mérnökként végeztem, de a biológia és a természet szeretete mindig nagyon közel állt hozzám. Életem egy kritikus szakaszán, amikor döntenem kellett, hogy merre tovább, komolyan elgondolkodtam, miért is születtem meg és mi az én utam. Elég erőt és bátorságot éreztem magamban arra, hogy megváltoztassam az életem és a gyógyítás, az egészség szolgálata, az emberek „ébresztése” mellett döntsek, mert eljött az idő, amikor drasztikus változásokra van szüksége a világnak és tevékenyen részt akarok ebben venni. Minden ember egy egyéniség, minden ember egy saját történettel rendelkezik, rengeteg érzéssel, gondolattal. Konzulensként a természeti törvények ismeretével ezekben a történetekben segítek kiigazodni, hogy értelmet nyerjenek az elváltozások és folytatni tudja az ember a saját történetét, immáron tudatosan. Hogyan lehet meggyógyulni szinte az összes betegségből, ha ismerjük a természeti törvényeket? Ha megismerjük, szabályozni tudjuk azokat a folyamatokat, amelyek éppen velünk történnek. Minden okkal történik, nincsenek véletlenek. Nem hit kérdése és nem valami különleges spirituális okot kell mindenáron keresni, hanem ésszerű, logikus magyarázatokat, mert a vérünkben van a túlélés ösztöne és minden elváltozás oka itt keresendő... a túlélési vágyban." 

Új Medicina, biologika témában (Gyöngyös és környéke)
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?                igen
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.

Steve videói online megtekinthetők a biologika.tv youtube csatornáján ide kattintva.