Andocsi Valéria

 

Andocsi Valéria

Általános iskola igazgató, német nyelvtanár, szakfordító. Új Medicina tréner és konzulens (Dunántúl régió).
A Biologika Szabadegyetem trénere és szaktanácsadója. A Biologika Szerv Atlasz lektora és korrektora.

web:   -

tel.:   +36 (30) 555 2256

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

"Annak idején, az érettségi után orvos szerettem volna lenni, de nagyon gyorsan, az első egészségügyi rostán „kiestem”. Sok mindent nem értettem az akkori indoklásból, de elfogadtam, pontosabban tudomásul vettem, mert nem volt más választásom. Pedagógusként nekem a legnagyobb élményt mindig is az jelentette, hogy munkám által, ismeretek átadása révén tanítványaim eredményeket értek el, fejlődtek, végül életüket kívánságaik szerint egy lépcsőfokkal feljebb folytathatták. A Germán Új Medicinát egy „betegségem” kapcsán ismertem meg, majd Barnai Roberto előadásait és tanfolyamait hallgatva rájöttem, hogy ez az új orvostudomány az egészségem kulcsa és biztosítéka egyben. Olyan természettudományos törvényekről van szó, amelyek mindig is léteztek és amelyek felismerésével mindenki számára adott a lehetőség, hogy döntsön sorsáról és az történjen az életével, amit ő maga szeretne. Ma már nemcsak alkalmazom Hamer doktor felfedezéseit, hanem ismeretterjesztő előadásokon, intenzív tanfolyamokon igyekszem minél több ember számára közvetíteni az új medicinát. Örömmel tölt el, ha látom mások örömét, boldogságát, mert sikerült konfliktusaik megoldása révén legyőzni azt, amely korábban, más eszközökkel, módszerekkel nem sikerült. Bízom abban, hogy mindenki olyan információk birtokába jut, amelyek segítik az adott helyzetben és a későbbiekben is abban, hogy megtalálja a számára helyes utat és jó döntéseket tud hozni. Úgy érzem, most ért össze a két hivatás, amelyre vágytam: közreműködhetek mások fejlődésében, lelki egészségében, ismereteim átadásával, megosztásával."

Új Medicina, biologika témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?              igen, külföldön is (tolmáccsal)
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.