Eseménynaptár help
Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap
Search
Keresés
GajáryE: MuscuLogika tanfolyam 1/4 (Törökbálint)
2020. október 04. (vasárnap), 09:30 - 18:00
Találatok : 1493

MUSCULOGIKA tréning
4 napos alap Musculogika tanfolyam Törökbálinton

témakör: Musculogika tréning, mozgásszervi korlátok javítása
típus: intenzív tréning, gyakorlati tanfolyam
tréner: Gajáry Erika
időtartam:
I. modul: 2020. október 4. 9:30-18:00 óráig
II. modul: 2020. október 11. 9:30-18:00 óráig
III. modul: 2020. október 18. 9:30-18:00 óráig
IV. modul: 2020. november 8. 9:30-18:00 óráig
- Minden alkalommal 9 órakor nyitjuk a termet.
- Ebédszünet: 12-13h-ig.

helyszín: 2045 Törökbálint, Munkácsy M. u. 83., Munkácsy Mihály Művelődési Ház Törökbálint
(A hely tömegközlekedéssel is elérhető, a 4-es Metro Kelenföldi pu. végállomásától, a 172-es busszal, a Hősi emlékműnél kell leszállni, de az esetleges menetrendváltozásoként nem vállalunk felelősséget, mindenki ellenőrizze az aktuális kiírást az interneten.)

részvételi díj: 20.000 Ft / fő / nap és lehetőség van alkalmankénti fizetésre is.
60 év felettieknek és házaspároknak - ha együtt jönnek: 15.000 Ft / fő / nap
Ismétlő kedvezmény: 50% kedvezmény a teljes árból

jelentkezés: írásos előregisztráció kötelező a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címen
jelentkezési határidő: 2020. szeptember 10. Amennyiben betelik a létszám, a jelentkezést lezárjuk.
bontási lehetőség: van.
Ha valaki előre nem látható okból nem tud jönni valamelyik napra, úgy azzal a csoporttal már nem tudja folytatni tanulmányait, de egy másik csoportba be tud csatlakozni, amikor a csoport annál az anyagrésznél tart, aminél az előző csoportból kimaradt.


leírás:
A tanfolyamhoz előképzettség nem szükséges, csupán az őszinte szándék, hogy segíts olyan embereknek, akik ezt kérik.

Az első napon olyan részletességgel fogjuk beilleszteni a BioLogikus gondolkozás  keretrendszerébe a MuscuLogikát, hogy aki még nem végzett Biologika tanfolyamot, az is teljesebb képet fog kapni róla.

Az általam MuscuLogikának elnevezett módszer az izmok/ínszalagok rendellenessége miatt létrejött mozgásszervi korlátozottságok és fájdalmak azonnali megszüntetését vagy lényeges javulását teszi lehetővé.

A saját több évtizedes gyakorlatomon és megfigyeléseimen keresztül és a BioLogikus gondolkozást alaptételnek tekintve leírom azokat a tapasztalatokat és kezelési eljárásokat, amik üzembiztosan működnek minden ember számára.
Testünket, csontrendszerünket, megszámlálhatatlan mennyiségű izom és ínszalag tartja össze és tartja szét olyan tisztes távolságban, hogy terhelés hatására a csontok ne érjenek egymáshoz, fájdalmat és kínt okozva ezzel.
Meglátásom szerint fizikai szinten az izom/ínszalag működés az egészség alfája és omegája, melynek hátterében az automatikus agy, mint egy bio-számítógép biztosítja a következő másodperc túléléséhez szükséges optimálisan legjobb biológiai megoldást.
Izomműködés szabályozza a vérkeringést, a nyirokkeringést, az érzékelést, látást, hallást, az anyagcserét, a légzést, stb. és szinte minden, ami a testünkben és a testünkkel történik, a különböző, izmaink/ínszalagjaink állapotától meghatározóan függ.
A módszer nem öngyógyításra való, de minél többen vagyunk képesek egymásnak segíteni, annál jobban kitágul ez a szemléletmód és aszerint fog növekedni és összeadódni ez a csodálatos felismerés, és testünk eddig rejtett, de mára már meglehetősen feltérképezett öngyógyító képessége
A gyakorlati részt a hallgatók egymáson végzik, de a második alkalomtól olyan embereken is kipróbálhatják tudásukat, akik konkrét fájdalmakkal jönnek!!
Akinek van kedve, tartson velem ezen a felfedező úton, mert együtt tudjuk felismerni és beazonosítani az eddig  ismeretlen helyreállító receptorokat mindenki jobb közérzete érdekében.

tematika (4 alkalom):
 - fej mozgatásával kapcsolatos problémák megszüntetése (a fej fájdalom- és feszülésmentes mozgatása minden irányban, valamint a nyaki gerinc fájdalmainak megszüntetése)
 - felső végtagok mozgatásának rendezése (váll, felkar, könyök, alkar, csukló, és a tenyér, valamint az ujjak mozgatásának rendezése)
 - törzs izmai (a gerinc fájdalmainak megszüntetése, a légzés felszabadítása, a tüdő, szív, gyomor, máj és epehólyag, valamint a rekeszizom munkájának javítása, megkönnyítése)
 - medence (a lumbális gerincszakasz fájdalmának megszüntetése, a medence és a benne lévő szervek működésének javítása, egyenes és ferde hasizom, méhszalagok és belső szervek szalagjainak rugalmassá tétele, hólyagizomzat stb.)
- a csípő és a térd mozgatásának helyreállítása (a csípő és a térd fájdalommentes mozgásának rendezése minden irányba)
- alsó lábszár és lábfej mozgásainak rendezése (bokafájdalmak megszüntetése, a lábfejen lévő fájdalmas elváltozások – boltozat lesüllyedése vagy túlemelkedése, bütyök, kalapácsujj, sarkantyú stb. – okozta fájdalmak megszüntetése)

Jelentkezéskor add meg:
1.) a tréning nevét, helyszínét és időpontját(!)

2.) pontos nevedet
3.) mobil számodat
4.) e-mail címedet
5.) címedet (számlázáshoz)


Helyszín : 2045 Törökbálint, Munkácsy M. utca 83.
Kapcsolatok : Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Vissza