Eseménynaptár help
Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap
Search
Keresés
HerczegA: Biologikus elsősegély tanfolyam 1/1 (Budapest)
2020. szeptember 05. (szombat), 10:00 - 18:00
Találatok : 1196

BIOLOGIKUS ELSŐSEGÉLY
Egynapos tanfolyam Budapesten, valamint online csatlakozási lehetőséggel

témakör: Biologika (újmedicina) intenzív tréning, elváltozástan, a megbetegedések mechanizmusa
kategória: biologika, élettan
tréner: dr. Herczeg Andrea
időtartam: 1 nap, 2020. szeptember 05.
ebédszünet: 13:00-14:00 óráig
kérdések, válaszok: 17:00-18:00 óráig
helyszín: Budapest, szervezés alatt
előfeltétel: 5 biológiai természettörvény online, ingyenes előadás megtekintése
létszámkorlát: 40 fő, online csatlakozással további 100 fő
részvételi díj: 24.000 Ft / fő / 1 nap
ismétlő vagy korkedvezmény (18 év alatt és 60 év felett) érvényesítése esetén a részvételi díj: 17.000 Ft / fő / 1 nap
jelentkezés: írásos előregisztráció kötelező az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  vagy az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  e-mail címen
jelentkezési határidő: 2020. szeptember 03.

leírás:
A biológiai természettörvények szerint lejátszódó gyógyulási folyamatok, helyreállítási szakaszok során előfordulhatnak súlyos, életveszélyes állapotok is. Ha ezekre felkészülünk, megértjük a folyamatot kiváltó tényezőket, megőrizzük a nyugalmunkat és a józan eszünket, sokat segíthetünk magunkon és hozzátartozóinkon, barátainkon.
Ezen a tanfolyamon nem a szokásos elsősegély ismeretekről lesz szó, hanem azokról a helyzetekről, akut megbetegedésekről, amelyek súlyos tünetekkel járnak, az újmedicina alapjainak ismeretében érthetők és kiszámíthatók, de mégis ijesztő állapotok. A tanfolyam résztvevői olyan ismeretekkel bővíthetik tudásukat, amely átsegítik a betegeket ezeken a szakaszokon, de nem a tünetek egyszerű elnyomásával, hanem úgy, hogy ösztönzi, segíti a gyógyulást a helyreállítási szakaszban. A tananyag összeállításában több évtizedes gyakorlattal rendelkező mentőorvos, homeopata gyermekorvos, gyógyszerész vett részt.

tematika:

szívinfarktus, szívleállás, tüdőembólia, agyi katasztrófák, eszméletvesztés, ödéma, allergiás reakciók, vízvisszatartás, trombózis,epilepszia, asztmás roham,krupp, epe- vesegörcs, akut lázas állapotok-lázgörcs, csalánkiütés, hányás,hasmenés-fenyegető kiszáradás, törés,ficam, vérzés, égés (következmények). Teendők epileptokrízis idején. A biologikus házi patika eszköztára, szerei.

Jelentkezéskor add meg:
1.) a tréning nevét, helyszínét és időpontját

2.) pontos nevedet
3.) mobil számodat
4.) e-mail címedet, számlázási nevet, címet
5.) kedvezmény alapját (ha jogosult vagy)


Helyszín : Budapest, szervezés alatt, az online csatlakozást választó résztvevők a belépéshez szükséges linket emailben kapják meg.
Kapcsolatok : Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. vagy Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Vissza