Eseménynaptár help
Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap
Search
Keresés
BarnaiR: Párkapcsolati tanfolyam 1/1 (Budapest)
2019. szeptember 21. (szombat), 10:00 - 18:00
Találatok : 2573


Egynapos párkapcsolati témájú tanfolyam Budapesten
(párkapcsolatlétesítés biologikusan)


tréning kóstoló videó


témakör:
párkapcsolat, viszonyok, minőségi emberi kapcsolatok tudatos létesítése

típus: workshop gyakorlatokkal
tréner: Barnai Roberto
időtartam: 1 nap, 2019. szeptember 21. 10:00-18:00 óráig

helyszín: Harmónia Palota, Budapest, Múzeum utca 9.
előfeltételek: A párkapcsolati képzésen csak az vehet részt, aki betöltötte a 18 éves életkort.
5 biológiai természettörvény online, ingyenes előadás megtekintése legalább kétszer
létszámkorlát: 50 fő
részvételi díjak:
felnőtt: 25.000 Ft / fő
korkedvezmény (60 év felett) érvényesítése esetén a részvételi díj: 12.500 Ft / fő
jelentkezés: irásos előregisztráció kötelező a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címen
jelentkezési határidő: 2019. szeptember 19.

 


leírás:

A párkapcsolat a biologika tükrében.
Ha érdekel a párkapcsolat biologikus szemmel, és kíváncsi vagy, mire érdemes odafigyelni párválasztáskor.

Elsősorban párkeresőknek szóló tréning! Nem ajánljuk a tréninget azoknak, akik most benne vannak párkapcsolatban mert nem tudjuk annak felelősségét felvállalni, ha a tanfolyamon elhangzottak hatására az illető változtat az életében. Ez mindenkor mindenkinek saját felelőssége. A tréning nem gyerekeknek szól, a tanfolyami résztvevő nyilván túl van már néhány párkapcsolati próbálkozáson. Alapvetően az igazi megtalálásáról, a minőségi - akár életre szóló - kapcsolat felépítéséről, és a párkapcsolat elejéről lesz szó.

tematika:
A szereplők és biológiai viszonyuk

A nő - mint lény, mint test, és biológiai funkció (a szexualitást itt nem említjük).

A férfi (mint lény, mint test, és biológiai funkció (a szexualitást itt nem említjük).
A territoriális zónák, biológiailag hangolt illetékességi körök és összefüggéseik.
Territoriális és érzelmi összefüggések (miben és hol érzem magam komfortosan).
A territoriális félreértések, mint konfliktusok lehetséges forrásai a párkapcsolatban.

Mi az a párkapcsolat?

Anyatermészet találta ki a párkapcsolatot? Hát ennek mi a biológiai értelme?

Netán szebb lesz, jobb lesz, kiegyensúlyozottabb lesz tőle az életünk? Vagy?
Milyen (biológiai!) előnyei vannak a párkapcsolatnak egyéni szempontból?
Milyen alapvető igényeket kellene, hogy kielégítsen a párkapcsolat?

Hogyan tekintesz a párkapcsolatra - Szerencsejáték vagy életküldetés?

A biológiai csali, avagy a vonzalmi szoftverek. Az ösztönös vonzódás és szexuális affinitás megjelenése pubertáskorban. A hormonális állapot eltérések zavaró hatásai - amikor nem azt kapod akit megismertél. A gondatlanságból elkövetett helytelen párválasztás következményei. Milyen szempontokat kell figyelembe venni? Érettség/alkalmasság - mindkét fél részéről. Hova sietsz, ezt ELŐTTE kell felmérni! Sorozatos csalódások hatása az énképre önmagunknál - csapda veszély. A fals énkép és a párkapcsolatban megnyilvánuló igénytelenség összefüggése.


A Te Párod. Tudod egyáltalán, hogy kit keresel?
A önkitisztázó és teremtő gyakorlat a párkapcsolat vonatkozásában

Az van kint a világodban, ami bent a fejedben van, amit el tudsz képzelni magadnak. Nem tetszik a kínálat? Változtass rezgésszinteden. A bátorság alapkövetelmény. Input output a mátrixba. Személyleírás – "pizzarendelés". A galaktikus pizzagyár és a pizzafutár. A döntés szabadsága. Definiálás és nem definiálás hatása a teremtés állandó folyamatára. Jól definiált célok és fontosságok tisztázása. A Konkretizált "kirakott" célok mátrixformáló hatása. "A határidő nélküli cél csak álom". A határidő, avagy kínálat vizsgálat és esetleges döntés legkésőbbi időpontja. A játék metafizikai működése. Mit jelent a tudatos választás? Miben különbözik ez a kísérletezéstől? A csoda azzal történik meg, aki képes felismerni. A szerelem - hormontúltengés vagy belső meggyőződés? Miért nem a legjobb eset, ha elkap a hév. Családi berögződések, a szerelem téves azonosítása házias viselkedés, vagy családi berögződés alapján. Az "Úristen, az Anyámat vettem feleségül" és "a részmunkaidős élettárs" effektus ismertetése. Miért nem igaz, hogy ellentétek vonzzák egymást? Mire jók az ellentétek igazából? Párválasztás és kapcsolattervezés. Legyen a fejedben a jövőd - a szándékod/döntésed írásban. Miért nem mindegy, hogy FEJ vagy ÍRÁS?

Biologikus párkapcsolat keresés live (akár másnaptól a gyakorlatban, az életben). Hogyan csinálja a többség? Idővonal, kísérletezés, csorbulás, veszteség (rajz illusztráció a tanfolyamon). Hogyan csinálja a tudatos ember? Idővonal, tervezés, tapasztalat, teljesülés (rajz illusztráció a tanfolyamon). Annak ismertetése, hogy a tudatos módszerrel hogyan lehet 35 év kísérletezést néhány hónap türelmes várakozásra cserélni. Határidő kezelés. Miért nem működik a teremtés, ha rajta hagyod a figyelmed? Definíciós feladat: Ki az aki neked kell (ki az, akit egy életre elfogadnál), ki az aki hozzád való? További részletek (alpontok) a tanfolyamon. A teremtő gyakorlat végrehajtása.


A listacsiszolgatás időszaka

Randevúk és találkozgatás, a lehetséges kontaktok, a kapcsolatok kezelése úriember módon. Az ismerkedés menete és tippek a bölcs, korrekt, előrelátó és tapintatos taktikához. Kommunikációs tanulási és gyakorlóterep - hogyan kommunikál a másik? Mennyire megbízható? Azt érted amit valójában tesz/mond, vagy ráhúzod az ideálod köpönyegét? Nem tudatos szereposztás kísérletek - belemész vagy mást akarsz? A játszmázás lehetséges kezdete. Fel kell mérned, hogy a másik mennyire tudatos! Miről veszed észre, hogy valaki nem tiszta, színészkedik, vagy egyenesen becsapni próbál? Kik azok, és milyen tüneteik vannak azoknak, akiket tuti kerülnöd kell. Betegségek, konfliktusaktivitás, és elmezavar hosszabb távú elemzése és szűrése. (Melyek a veszélyes és melyek a túlságos vonzódást keltő elmezavarok.) Infantilizmus, függő életmód, a leggyakoribb lájtos skizofrén tünetek ismertetése. Verbális és nonverbális kommunikációs ismeretek és jártasság fontossága.


A nálad alszomtól az összeköltözésig

"Keretek lefektetése" helyett körülmények, elvek, célok korrekt tisztázása. Testi kontaktus haladás léptékéről nagyon röviden. Miért nem optimális, ha az első este lefekszel vele? Elemzés legalább két szemszögből. Biztos, hogy a másik nem csak holmi szükséglet-kielégítést lát benned? Önuralom a kapcsolatépítésben - ami a nagyobb dolgok siettetését illeti. Becserkészés lehetősége, avagy a családalapítás NEM közös egyetértéssel. Milyen módszereket ismerünk, amelyek nem okoznak láncreakciókat, személyiségváltozást? Milyen a szex? Összeszokás, összecsiszolódás.


Összeköltözés, együttélés

Tesztidőszak (PP, indítóprogram) lehetséges kezdete. Összeszokás. Kompromisszumok vagy egyetértés? Kompromisszum = megállapodunk, hogy egyikünk sem lesz boldog. Lehet másképp is? Türelem, az első néhány hónap döntő lehet. Lásd Becsületes Játék Szerződés (lent). "Együttlakva ismeri meg az ember a másikat" - az "igazival" is ajánlott egy év. Miért nem lehet ezt előre megjósolni? Miért kell az együttlakás? Tesztidőszak live!




Ajánlott olvasmányok:

Allan Pease Testbeszéd Enciklopédia
Paul Ekman: Beszédes hazugságok

Ajánlott videó: Becsületes játék szerződés


Jelentkezéskor add meg:
1.) a tréning nevét, helyszínét és időpontját(!)
2.) pontos nevedet
3.) mobil számodat
4.) e-mail címedet
5.) kedvezmény alapját (ha jogosult vagy)


Helyszín : Harmónia Palota, 1088 Budapest, Múzeum utca 9.
Kapcsolatok : Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Vissza