Eseménynaptár help
Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap
Search
Keresés
HusseinÉ: ÉFT érzelmi feloldás technika 1/2 (Zilah, Románia )
2019. július 20. (szombat), 10:00 - 17:00
Találatok : 281

ÉFT  (ÉRZELMI FELOLDÁS TECHNIKA) TRÉNING,
avagy "a kezed mindig kéznél van"

2 napos tanfolyam Zilahon

témakör: EFT, pszicho-akupresszúra, biologikus konfliktusoldás
típus:
intenzív tréning, gyakorlati tanfolyam
tréner:
Hussein Éva
időtartam: 2 nap, 2019. július 20-21. 10:00-17:00 óráig (ebédidő: 13:00-14:00 óráig)
helyszín:
Zilah, szervezés alatt

előfeltétel:
nincs, de előnyös az 5 biológiai természettörvény online, ingyenes előadás megtekintése
nyelv: magyar nyelven
létszámkorlát: nincs megadva
részvételi díj:
30.000 Ft / 2 nap / fő
jelentkezés:
írásos előregisztráció kötelező az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címen
jelentkezési határidő: nincs megadva


leírás, tematika:

A tanfolyam kellő elméleti és gyakorlati ismeretet biztosít ahhoz, hogy energia-blokkjaidat feloldhasd, valamint a fizikai vagy a lelki elváltozás, tünet alapján megtalálhasd és ugyancsak feloldhasd a kiváltó lelki konfliktust is.

Ez a két napos, intenzív tréning azért jött létre, mert nagyon gyakran azt tapasztalom, hogy az elváltozásban érintett személy a Biologika (új medicina) ismerete alapján megtalálja ugyan az elváltozást, "betegséget" kiváltó lelki konfliktusát, ám a teljes és végleges megoldáshoz szüksége van segítségre, főként visszaeső konfliktus-aktivitás esetén. Ezt a segítséget adja meg az ÉFT (pszicho-akupresszúra).

Az ÉFT egy olyan energia-pszichológiai módszer, amellyel szinte percek alatt megszüntethetők fájdalmas, (akár gyerekkori) gyötrő érzelmek, lelki traumák által okozott energia-blokkok.
Pl.: szorongás, pánik, depresszió, poszttraumás stressz, fóbiák, függőségek, gyász, kudarc, veszteség, düh, harag, önértékelési problémák, fájdalmak, görcsök, asztmás roham, alvási zavarok, félelem....és még sok-sok más probléma.
Gyors, hatásos, könnyű elsajátítani, és bárhol, bármikor alkalmazható. Az ÉFT lehetőségei korlátlanok, alkalmas krízistünetek (lelki, fizikai közérzet) elviselhetővé tételére is...

1. nap:
megismerkedünk a pszicho-akupresszúra elméletével, betekintünk a Biologikába, bemutatásra kerül néhány csoportos gyakorlat. Ezt követően megtanuljuk, hogyan oldjuk a biologikus konfliktusokat, a következmény és diagnózisközlési traumákat. A résztvevők páros és egyéni gyakorlatok során sajátítják el a módszert.

2. nap:
gyakorlati nap, ahol technikai részleteket is tanulunk, (aspektusok, korlátozó hiedelmek, Faster ÉFT), mialatt mindenki folyamatos segítséget kap a saját és mások lelki blokkjainak oldásához.

Előképzettség nem szükséges, de a Biologika (új medicina) ismerete előny lehet. Az ÉFT gyors rendkívül hatékony és könnyen megtanulható.

Célom, hogy minél több ember megismerhesse és rendszeresen alkalmazhassa ezt a módszert a testi és lelki egészsége érdekében.

A tájékoztató videót itt találod


Mindenkit szeretettel várok a tréningen!

Hussein Éva, tréner

Jelentkezéskor add meg:

1.) a tréning nevét, helyszínét és időpontját(!)
2.) pontos nevedet
3.) mobil számodat
4.) e-mail címedet

Helyszín : Zilah (Románia), szervezés alatt
Kapcsolatok : Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. +40 (74) 096 9727

Vissza