Eseménynaptár help
Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap
Search
Keresés
HusseinÉ: EFT Érzelmi Feloldás Technika 1/2 (Budapest)
2018. augusztus 25. (szombat), 10:00 - 17:00
Találatok : 3922

EFT - ÉRZELMI FELOLDÁS TECHNIKA - avagy "a kezed mindig kéznél van"
2 napos tanfolyam Budapesten


kategória: EFT, pszicho-akkupresszúra, konfliktusoldás

típus: intenzív tréning, gyakorlati tanfolyam

tréner: Hussein Éva

helyszín: Budapest, szervezés alatt

időtartam: 2 nap, 2018. augusztus 25-26.

előfeltétel: nincsen, de előnyös az 5 biológiai természettörvény online, ingyenes előadás megtekintése

részvételi díj: 20.000,- Ft/ 2nap/ fő

jelentkezés: írásos előregisztráció a leírás aljánál megadott e-mail címen


Leírás:


A tanfolyam kellő elméleti és gyakorlati ismeretet biztosít ahhoz, hogy energia-blokkjaidat feloldhasd, valamint a fizikai vagy a lelki elváltozás, tünet alapján megtalálhasd és ugyancsak feloldhasd a kiváltó lelki konfliktust is.

Ez a két napos, intenzív tréning azért jött létre, mert nagyon gyakran azt tapasztalom, hogy az elváltozásban érintett személy a Biologika (Új Medicina) ismerete alapján megtalálja ugyan az elváltozást, "betegséget" kiváltó lelki konfliktusát, ám a teljes és végleges megoldáshoz szüksége van segítségre, főként visszaeső konfliktus-aktivitás esetén. Ezt a segítséget adja meg az ÉFT (pszicho-akupresszúra).
Az EFT egy olyan energia-pszichológiai módszer, amellyel szinte percek alatt megszüntethetők fájdalmas, (akár gyerekkori) gyötrő érzelmek, lelki traumák által okozott energia-blokkok.
Pl.: szorongás, pánik, depresszió, poszttraumás stressz, fóbiák, függőségek, gyász, kudarc, veszteség, düh, harag, önértékelési problémák, fájdalmak, görcsök, asztmás roham, alvási zavarok, félelem....és még sok-sok más probléma.
Gyors, hatásos, könnyű elsajátítani, és bárhol, bármikor alkalmazható. Az ÉFT lehetőségei korlátlanok, alkalmas krízistünetek (lelki, fizikai közérzet) elviselhetővé tételére is...

Az első nap megismerkedünk a pszicho-akupresszúra elméletével, bemutatásra kerül néhány csoportos gyakorlat. Ezt követően a részt vevők páros és egyéni gyakorlatok során sajátítják el a módszert.
A második napon teljes egészében gyakorlati nap, ahol technikai részleteket is tanulunk, mialatt mindenki folyamatos segítséget kap a saját és mások lelki blokkjainak oldásához. Előképzettség nem szükséges, de a Biologika (Új Medicina) ismerete előny lehet. Az ÉFT gyors rendkívül hatékony és könnyen megtanulható.

Célom, hogy minél több ember megismerhesse és rendszeresen alkalmazhassa ezt a módszert a testi és lelki egészsége érdekében.


Mindenkit szeretettel várok a tréningen!

Üdvözlettel, Hussein Éva, tréner

Jelentkezéskor add meg:
1.) a tréning nevét, helyszínét és időpontját(!)
2.) pontos nevedet
3.) mobil számodat
4.) e-mail címedet

Helyszín : Budapest, szervezés alatt
Kapcsolatok : Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. ; +36306618398

Vissza