Eseménynaptár help
Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap
Search
Keresés
BiologikaOrszágosTalálkozó2018
2018. június 02. (szombat), 08:00 - 21:00
Találatok : 6430



Kedves Újmedicinások és Biologikusan Gondolkozók!

Szeretettel meghívunk a 2018. június 2-án szombaton tartandó


BIOLOGIKA ORSZÁGOS TALÁLKOZÓ-ra, Dobogókőre.


Talán már meg sem lepődtök, a program és a helyszín minden korábbi Országos Találkozótól különbözik.

Kezdtük táborban, majd művelődési házban, aztán kastélyban, voltunk étteremben a visegrádi hegycsúcson,
és volt, hogy hajót béreltünk a Dunán és Budapesttől Visegrádig kirándulva élveztük egymás társaságát.

A HELYSZÍN:  Dobogókő, Fény u. 1.

waldenpromo

A létszám 50-200 fő között várható (április 24-ei adat: 55-en már biztosan leszünk). Már június elsején pénteken lehet érkezni, ott aludni (www.waldenhotel.hu/galeria) péntek este a parkban, az étteremben vagy a hallban/aulában együtt beszélgetni. Szombaton, június másodikán van az "eseménynap", az összejövetel.


Szombat: Együttlét reggel nyolc órától este kilencig, a fedett előadóteremben, vagy az aulában, vagy a parkban, ahol tetszik. Az előadások között kapcsolódunk, ismerkedünk, szocializálódunk a régi és az új ismerősökkel, szabadegyetemi partnerekkel, biologika.tv-sekkel, előadókkal, újmedicinásokkal, biologikusan gondolkodókkal. Lesz közös ebéd, közös vacsora, stb. Ami a programot illeti, ezúttal nagyon laza összejövetel lesz. Itt a személyes kapcsolódások az igazán fontosak - és ezt lehetővé is tesszük! Mindössze három egyórás előadás lesz egész nap (10-12-14 órai kezdettel), közöttük 1 órás szünetekkel, ebéd 13-14ig. Ebéd, szállás opciók lejjebb. A nagy előadóteremben 120-an kényelmesen beférünk, ha sokan leszünk (és nem férünk be a nagy előadóba), az előadásokat kihangosítjuk az aulába vagy a parkba. Az előadások közötti időben napsütéses idő esetén kitelepszünk a Hotel délnyugati fekvésű, szépen füvesített árnyékos parkjába. Megjelenés ezért javasolt kényelmes ruházatban, szabadidőcipőben, és ha lehet hozzál magaddal pokrócot/plédet amire a parkban a gyepen leülsz. Eső esetén maradunk bent. Az összejövetel nem oktatás, nem továbbképzés, nem konferenciázás, hanem egyfajta országos klubtalálkozó biologikusan gondolkodóknak - személyes kapcsolatépítős, ismerkedős, névjegykártya cserélgetős jelleggel.
    
Figyelem, sátrazásra a helyszínen nincs lehetőség (csak messzebb) de ügyeltünk arra, hogy HELYBEN korrekt áron korrekt szállás legyen elérhető! Ha ott akarsz aludni velünk, mihamarabb foglald le, egy hónappal előtte már nem lesz)! Párok, családosok! Vannak 2-3-több személyes szobák is - korlátozott számban! Kérdezz utána és intézd már most, hogy kényelmetek maximális legyen. A helyszínt és a szobák színvonalát Roberto és 2 munkatársa szemlézték és megfelelőnek találták. További részletek lejjebb. Vasárnap utazunk haza.


MEGKÖZELÍTÉS:
Autóval: A Budapest táblától 30-40 perc. El lehet indulni a 10-es és 11-es úton is. Az Árpád-hídtól a 10-esen Pilisvörösváron át rövidebb. A 11-es útról Szentendre városkapunál kell Pomáz irányába (balra) térni, majd Pomázon az első körforgalomnál első kijárat Pilisszentkereszt irányába. A két útvonal Pilisszentkereszten fut össze, onnan még nyolc km, fel a hegyre, Dobogókőre.
Busszal: Közvetlen buszjárat Pomázról és Esztergomból van. Budapesttől a szentendrei hévvel Pomázig, majd a 860-as számú buszjárattal a Dobogókő Manréza megállóig. Busszal persze lassabb, de a buszmegálló a hotel mellett található.


JELENTKEZÉS, ELŐREGISZTRÁCIÓ
Ahogy a korábbi években is, az országos találkozó nem teljesen nyilvános és előregisztrációhoz kötött.
Mindemellett (ahogy a korábbi években is) csak azok* vehetnek részt, akik már elvégeztek legalább egy alaptanfolyamot Barnai Robertónál vagy a Biologika Szabadegyetem partnereinél. (* és természetesen a közvetlen családtagjaik, apa, anya, férj, feleség, gyermekek).

A jelentkezésedet, valamint a KÖZÖS ebéden és vacsorán való részvételi szándékodat nekünk küldd ide: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
(Ha szállást is szeretnél azt lejjebb a Walden Hotel elérhetőségein foglalhatod le.)

Jelentkezéskor kérünk add meg a következőket:
1. pontos nevedet
2. mobil számodat
3. e-mail címedet
4. mikor és kinél végezted a biologika, újmedicina alap tanfolyamot
5. az veled érkező családtagok és neveik egyenként
6. ha kérsz hány főre kérsz svédasztalos ebédet (nem aktuális, ez a határidő már lejárt).
7. ha kérsz hány főre kérsz svédasztalos vacsorát (nem aktuális, ez a határidő már lejárt).

A részvételi díjat, esetleges közös ebédet, vacsorát előre átutalni most nem lehet,
ezeket szombat reggel a helyszíni regisztrációkor rendezheted Alexandránál.


JELENTKEZÉS HATÁRIDŐ
Jelentkezés, előregisztráció határideje   2018. május 24.
(A közös étkezésre előrendelés határidő már lejárt.)

SZÁLLÁS
A szállás foglalást, szállás fizetést mindenki magának intézi a Walden Hotelnál közvetlenül. https://www.waldenhotel.hu/szallodank/szobaink/
Foglalni mindenképp előre kell, a szállás díját pedig átutalni, vagy legkésőbb az érkezés napján a recepción készpénzben vagy kártyával kifizetni. Egyágyas szoba 16.900 Ft/fő/éj; kétágyas szoba 9.000 Ft/fő/éj; és van néhány apartman, elérhetőségről és árról érdeklődj közvetlenül a Walden Hotelnál. A szállás igényedet MIHAMARABB jelezd a Walden Hotelnek itt: recepció: +36 (30) 338 1337 e-mail:  Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. weboldal www.waldenhotel.hu (A közös étkezésünkön való részvételi szándékot, előrendelést nekünk jelezd. A hotelnál étkezés előrendelést akkor adjál le, ha az NEM a közös étkezésünkön való étkezést jelenti.)

Kéréseiddel, kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal! A jelentkezést kérjük ne halaszd az utolsó pillanatra!

Várunk szeretettel,

Barnai Roberto, Kiss Alexandra és Vári Hilda

és a Biologika Szabadegyetem stábja

Csoportkep2017-DSC 0582-01uj580

Helyszín : Dobogókő, Fény u. 1.
Kapcsolatok : Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
Jelentkezési határidő: 2018. május 24. Szállása házon belül annak lesz, aki időben lefoglalja - kérjük ne hagyd az utolsó percre!

Vissza