Eseménynaptár help
Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap
Search
Keresés
EgyedD:Biologika (Új medicina) előadás
2018. május 18. (péntek), 17:00 - 19:00
Találatok : 498

Biologika (Új medicina) Ismeretterjesztő Előadás Nagyatádon


téma: Az 5 Biológiai Természettörvény 
előadó: Egyed Dániel
helyszín: Nagyatádi Turisztikai Központ (Nagyatád,Széchenyi tér 7.)
időpont: 2018. május 18. (péntek) 17-19 óráig
részvételi díj: 1000 Ft/fő


Az előadás célja, hogy alapokat adjon a biológiai természettörvények megismeréséhez, a testben lezajló folyamatok megértéséhez.
A biológia természettörvényei hitrendszerünktől függetlenül működnek, egyénileg ellenőrizhetőek akár visszamenőleg is.
A tanfolyami ismeretek elsajátítása új rálátást biztosít a betegségek helyes értelmezésére. Segítséget nyújt megalapozott döntéseket hozni az egyén számára saját egészsége érdekében. A Biologika ismeretének egyik legnagyobb előnye, hogy képessé válunk a komolyabb elváltozások kialakulását megakadályozni, a már folyamatban lévőket a legésszerűbben kezelni.
Az előadás nem gyógymód és nem készít fel gyógyító tevékenység végzésére. Az ismeretanyag az önmagáért felelősséget vállaló hétköznapi embernek szól. Ennek hiánya akár az egészség megőrzésének, helyreállításának gátjává is válhat. Megérteni a bennünk zajló érzelmi és testi folyamatokat egy új, minőségibb, általunk irányított életvitel alapját jelentheti. Megszabadulni hiedelmeinktől, félelmeinktől, betegségtudatunktól egy magunkkal cipelt teher letételét jelenti.
Az előadás nem csak testi szinten tárja fel az elváltozásokat, hanem megmutatja lelki szinten is a kiváltó okokat, érzelmi kilengéseket.


Helyszín : Nagyatádi Turisztikai Központ (Nagyatád,Széchenyi tér 7.)
Kapcsolatok : Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. +3670 3677845

Vissza