Eseménynaptár help
Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap
Search
Keresés
HerczegA: Testünk történetei táncterápiás tábor
2017. szeptember 21. (csütörtök), 09:00 - 17:00
Találatok : 2504

Testünk Történetei

Integrált kifejezés és táncterápiás tábor,
amely a testünkben lenyomatként hordozott, de mindennapi életünkben tudatosan nem megjelenő „emlékek”, „élmények” témája köré szerveződik.


Csoportvezetők: Brinzanek Zsuzsa Integrált kifejezés és táncterapeuta és dr. Herczeg Andrea természetgyógyász, biologika konzulens 

Dátum: 2017. szeptember 21-24.

Helyszín: Szervezés alatt

 

Minimumlétszám: 6 fő

Részvételi díj: 

- 4 nap táncterápiás műhely: 30000 forint/fő

- szállás, étkezés a helyszíntől függően kb. 30-35000 Ft/fő

Jelentkezés: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  vagy a 30 / 4419-019 telefonszámon.
A jelentkezés 15000 forint előleg befizetésével válik véglegessé.

Leírás:

 

Életünket testünkön keresztül érezzük, érzékeljük. Minden test tükrözi az adott ember életét, létét.Ahogy fizikai formánk kifejezi, konkrétan kik is vagyunk, testünk mindegyik része és funkciója létezésünk egyfajta metaforájaként fogható fel. Minden, életünkben minket ért hatás, információ testünk meghatározott részeiben a sejtek DNS molekuláiban tárolódik. A külvilág eseményei által kiváltott reakcióink, érzelmi megnyilvánulásaink megjelennek a testünk változásaiban, az egyes szervek, testrészek alkalmazkodási reakcióiban, esetleg betegségeiben, elváltozásaiban. Ez a folyamat érzelmi és tudatállapotainkban is tükröződik, bár sokszor ennek nem vagyunk tudatában. Karl Jung szerint mindenre, ami nem emelkedik a tudatosság felszínére, hajlamosak vagyunk sorsként tekinteni. Mivel valamennyi tapasztalásunk elérhető és aktiválható a test, mozgás által,a testünkre és elemi kifejező mozgására fókuszálva, képesek vagyunk tudatára ébredni érzeteknek, érzelmeknek, gondolatoknak, amelyeket korábban észre sem vettünk. Ebben a folyamatban mélyen lévő emlékek és érzések mozdulnak meg és a kifejeződésük által felfedezhetők, tudatosíthatók, elengedhetők.A testünk által elmesélt történetek érthetővé teszik életünk eseményeinek összefüggéseit, okait, és érzelmi válaszreakcióinkat.


Jelentkezéskor add meg:
1.) a tréning nevét, helyszínét és időpontját
2.) pontos nevedet
3.) mobil számodat
4.) e-mail címedet
5.) kedvezmény alapját (ha jogosult vagy)

Helyszín : Szervezés alatt
Kapcsolatok : Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. +3630 / 4419-019

Vissza