Eseménynaptár help
Flat View
Év szerint
Havi nézet
Hónap szerint
Weekly View
Hét szerint
Daily View
Mai nap
Search
Keresés
HerczegA: Táncterápiás tábor (Csolnok)
Kezdet 2016. augusztus 01. (hétfő)
Befejezés 2016. augusztus 04. (csütörtök)
Találatok : 8319

TESTÜNK TÖRTÉNETEI
4 napos táncterápiás műhely Csolnok

 

témakör: Integrált kifejezés és táncterápiás tábor, amely a testünkben lenyomatként hordozott, de mindennapi életünkben tudatosan nem megjelenő „emlékek”, „élmények” témája köré szerveződik.

csoportvezetők: Brinzanek Zsuzsa Integrált kifejezés és táncterapeuta és dr. Herczeg Andrea természetgyógyász, biologika konzulens, http://biologika.hu/partnereink/dr-herczeg-andrea.html

helyszín: Csolnok, Pollushof Panzió http://www.pollushof.hu/

időtartam: 4 napos, 2016. augusztus 1-4.

előfeltétel: A táborban való részvételhez semmilyen táncos vagy egyéb művészeti irányzatban való előképzettség, jártasság nem szükséges! Elég, ha szeretsz mozogni és van benned kísérletező kedv egy lelkes és támogató közegben.


részvételi díj:


- 4 nap táncterápiás műhely: 30.000,- Ft / fő

- szállás: 4.950,- Ft / éjszaka / fő

- étkezés - csak reggeli választása esetén: 1.300,- Ft / nap / fő
              - félpanzió választása esetén: 3.100,- Ft / nap / fő
              - napi 3x-i étkezés választása esetén: 4.900,- Ft / nap / fő

jelentkezés: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. vagy a +3630 441 9019 telefonszámon július 10-ig!

A jelentkezés 15.000,- Ft előleg befizetésével válik véglegessé.

Leírás, tematika:

Életünket testünkön keresztül érezzük, érzékeljük. Minden test tükrözi az adott ember életét, létét.
Ahogy fizikai formánk kifejezi, konkrétan kik is vagyunk, testün
k mindegyik része és funkciója létezésünk egyfajta metaforájaként fogható fel.
Minden, életünkben minket ért hatás, információ testünk
20160714 TestMesek meghatározott részeiben a sejtek DNS molekuláiban tárolódik. A külvilág eseményei által kiváltott reakcióink, érzelmi megnyilvánulásaink megjelennek a testünk változásaiban, az egyes szervek, testrészek alkalmazkodási reakcióiban, esetleg betegségeiben, elváltozásaiban. Ez a folyamat érzelmi és tudatállapotainkban is tükröződik, bár sokszor ennek nem vagyunk tudatában. Karl Jung szerint mindenre, ami nem emelkedik a tudatosság felszínére, hajlamosak vagyunk sorsként tekinteni. Mivel valamennyi tapasztalásunk elérhető és aktiválható a test, mozgás által, a testünkre és elemi kifejező mozgására fókuszálva, képesek vagyunk tudatára ébredni érzeteknek, érzelmeknek, gondolatoknak, amelyeket korábban észre sem vettünk. Ebben a folyamatban mélyen lévő emlékek és érzések mozdulnak meg és a kifejeződésük által felfedezhetők, tudatosíthatók, elengedhetők. A testünk által elmesélt történetek érthetővé teszik életünk eseményeinek összefüggéseit, okait, és érzelmi válaszreakcióinkat.

Izgalmas felfedező útra hívunk ebben a pár napban, amikor odafigyelhetsz arra, mit mesél a tested. Tanulhatod érteni a jelzéseit, amelyeken keresztül folyamatosan üzenni próbál számodra: arról, hogy mi van benned, hol tartasz, milyen állapotban vagy …történeteket mesél rólad ….

Ezek a tapasztalatok segíthetnek múltad és jelen életed problémáinak megértésében, de használhatod arra, hogy közelebb kerülj belső világodhoz, önmagadhoz, hogy kicsit jobban kiteljesedj - egy boldogabb és egészségesebb élet felé lépve ez által. A műhelymunka során az elsődleges fókusz a mozgáson, a táncon lesz, de számos más önkifejezési
formát is használni fogunk a 4 nap alatt, mint például a rajzolás, festés, hangadás, írás.

A táborban való részvételhez semmilyen táncos vagy egyéb művészeti irányzatban való előképzettség, jártasság nem szükséges! Elég, ha szeretsz mozogni és van benned kísérletező kedv egy lelkes és támogató közegben.


Időpont: 2016. augusztus 1-4. – hétfő reggeltől csütörtök estig; a foglalkozásokra minden nap délelőtt és délután kerül sor - a kettő között egy két órás ebédszünetet tartunk.

Helyszín: Csolnok, Pollushof panzió http://www.pollushof.hu/

Elhelyezés: 3 ágyas szobákban.

Minimumlétszám: 6 fő

Részletek: ITT!

 

Jelentkezéskor add meg:
1.) a tréning nevét, helyszínét és időpontját
2.) pontos nevedet
3.) mobil számodat
4.) e-mail címedet
5.) kedvezmény alapját (ha jogosult vagy)


Helyszín : Csolnok
Kapcsolatok : Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. ; +36304419019

Vissza